ALFABETİK SIRALAMA

Rüyada Çocuk Görmek 👶

Rüyada çocuk görmek, hal ve duruma göre yorum kazanır.
Bazı yorumculara göre, rüyâda çocuk görmek, hayır ve sevince işâret olarak tâbir olunmuştur.
Bir kimse rüyâsında küçük bir erkek çocuğu görse, bu rüyâsı, onun, sevineceğine ve mutlu bir güne ereceğine işârettir.
Keder ve sıkıntısı olan bir kimsenin, rüyâsında küçük bir kız çocuğu görmesi, içinde bulunduğu üzüntü ve kederden kurtulmaya işârettir.
Bir kimse rüyâsında küçük bir bebeğin annesinden süt emdiğini görse, bu rüyâ bebeğin bulunduğu eve bolluk ve bereketin yağacağına işâretle yorumlanır.
Birçok yorumcuya göre: 
Rüyâda çocuk görmek, hayra ve iyiye, işaretle tabir olunur.
Bir kadının rüyâsında küçük bir çocuk görmesi, kendisinin bir çocuğu dünyâya geleceğine veya bir torunu olacağına işâret eder şeklinde yorumlanır.
Bir kimse rüyâsında küçük bir kız çocuğunu kucağında taşıdığını görse, bu rüyâ, rüyâyı gören için, büyük nimete ermektir, bol rızık ve menfaate kavuşacağına işârettir.
Rüyada küçük bir kız çocuğu görmek, küçük bir erkek çocuk  görmekten daha çok hayır ve iyiliğe işârettir demişlerdir yorumcular.
Rüyâda güzel simalı, sevimli ve güler yüzlü bir kız çocuğu görmek, rüyâyı gören kişinin büyük bir hayır ve menfaate ereceğine işâretle yorumlanmıştır.
Bir kimse, rüyâsında hanımının bir kız çocuk doğurduğunu görse, bu rüyâ, rüyâ sahibi kişinin, maksadına ereceğine bütün üzüntülerinin son bulacağına, sıkıntılardan kurtulacağına , en kısa zamanda mutlu bir insan olacağına işarettir şeklinde tâbir olunur. Rüyasında bir kız çocuğunu sevdiğini ve öptüğünü görmek, rüyâyı gören kişinin, en kısa zamanda büyük kazanç ve yarar elde edeceği hayırlı bir işe başlayacağına işârettir.
Rüyasında küçük bir kız çocuğunun kendisine güldüğünü gören kimsenin tâlihi ve kısmeti açılır şeklinde yorumlanır.
Bu kız çocuğunun ağladığını görmek de sevince işârettir.
Bir kimse rüyâsında kundaktaki küçük kız çocuğunun birdenbire büyüyüp yürüyüverdiğini görse, bu rüyâ, rüyâ sahibinin, işinde gücünde, mesleğinde ve sanatında, ticâretinde, malında, mülkünde ve kazancında âniden ümid edilmeyecek bir şekilde gelişmeye ve büyümeye işârettir.
Bir kimse rüyâsında kendi hanımının bir erkek çocuk doğurduğunu görse, bu rüyâ, rüyâ sahibi kişinin servet ve saâdetinin artacağına, kısmetinin açılacağına işârettir.
Rüyâda çocuğun vaktinden evvel konuştuğunu görmek hayrete, şaşılacak bir habere işârettir şeklinde yorumlanır.
Rüyâsında küçük bir kız çocuğunun öldüğünü görmek, iyi değildir. Ve yine daha önce ölmüş bir kız çocuğunu rüyâda sağmış gibi görmek de iyiye ve hayra yorumlanmaz.
Kız çocuğunun rüyâda hastalanmış olduğunu görmek, iyi değildir. Rüyâ sahibi için maddi zarara işârettir. Eğer çocuğun iyileştiğini de aynı anda görürse, o zaman rüyâsı hayra yorumlanır ve maddi zarardan kurtulur şeklinde tabir edilir.