ALFABETİK SIRALAMA

Rüyada Çiçek Görmek


Rüyâda çiçek görmek daima iyiye ve hayra işâret olarak tabir olunur denmiştir yorumcular tarafından.
Rüyada çiçek gören bir kadının çocuk sahibi olacağına işârettir.
Rüyâda çiçek hediye aldığını görmek, evliliğe işarettir.
Rüyâsında beyaz çiçek gören kimse, hayırla karşılaşır, ferahlık ve huzûra erer, bol para kazanır geçimi genişler, şeklinde yorumlanır.
Rüyâsında evinin içinde çiçek gören kimse, mutluluğa kavuşup iyi ve ferah bir yaşama erer veya ereceğine işârettir. Kırmızı bir çiçek görmek, acele sevince kavuşur şeklinde yorumlanır.
Rüyâsında çiçek yediğini gören kimse, dilek ve muradına kavuşur ve çok fayda ve menfaat elde edeceğine işarettir. Rüyâda görülen çok çiçek, mala veya çok para kazanılacağına işârettir şeklinde yorumlanır.
Rüyâda görülen güzel, mükemmel çiçekler ve güzel kokulu çiçekler, güzel ve sevindirici haberlere işâretle tabir edilir. Rüyâda çiçek kokladığını görmek, güzel haber almak, iyi ve güzel sözler işitmekle tabir olunur.
Kişinin rüyâsında çiçek görmesi, hep hayır ve iyiliğe işârettir.
Bir kimse rüyâsında yerden bir kırmızı karanfil aldığını görse, bu rüyâsı onun, akrabalarından çok zengin, görgülü ve güzel bir hanıma düşeceğine işâret olarak yorumlanır.
Rüyada ağaç çiçeği görmek, insanı din ve dünya işlerinde irşad edecek, yol gösterecek, bir kişiye işâretle tabir edilir. Rüyasında bir vazoya konmuş çiçek gören kişinin bu rüyâsı, kendisinin muradına ereceğine veya kısa sürecek bir mutluluğa kavuşacağına işârettir şeklinde yorumlanır.
Bazı rüyâ yorumcularının yorumu:
Rüyâda görülen güzel kokulu bir çiçek, her ne renkte olursa olsun, rengi ne şekilde olursa olsun, bu rüyâ, hayra ve iyiye işâret olarak tâbir olunur.
Güzel kokulu her bir çiçek rüyâsı övgüye lâyık iyi bir isimle tâbir olunur.
Rüyâda görülen kokusuz çiçekler, keder ve üzüntüye veyahut devâmsız, süreksiz bir işe işâretle yorumlanır.
Rüyada görülen solmuş, por ve çürümüş çiçekler iyiye ve hayra işâret olarak yorumlanmaz.
Böyle bir rüyâ görmek iyi değildir. Rüyâda mevsiminde görülen ağaç çiçekleri, hayr ve murada kavuşmaya işaret olarak yorumlanır.
Daha geniş bilgi için ağaç çiçekleri maddesine bakılabilir.