ALFABETİK SIRALAMA

Rüyada Akciğer Görmek

Rüyâda akciğer görmek, genellikle sevinç ve ferahlıkla yorumlanır.
Rüyâsında kendisine bir akciğer verildiğini görmek, vereni tanıyorsa, ondan sevineceği bir haber alır ve ondan fayda ve yarar görür. Şâyet ciğer vereni tanımıyorsa, bilmediği birinden sevinçli bir haber alacağına işârettir.
Rüyasında sağlam bir akciğer görmek,  uzun ömürlü olunacağına (ömrün uzamasına) işârettir.
Rüyada bozuk akciğer görmek ise, kısa ömre (ömrün kısalığına)  işarettir. Rüyada birine akciğer verdiğini görmek, rüyâyı gören kimse, verdiği kimseye bir iyilik yapacağına işâret eder.
Rüyâda tanımadığı bir kimseye akciğer verdiğini görmek, insanlara hayır ve iyilik yapar şeklinde yorumlanır. Rüyasında akciğerinin yaralanmış olduğunu görmek, üzüntüye, keder ve sıkıntıya işâretle yorumlanır.
Rüyâsında iki akciğeri olduğunu görmek,  refah ve sevincinin kat kat artacağına işarettir şeklinde yorumlanır.
Rüyâda akciğerde görülen acı ve hastalık,  üzüntü ve kedere işarettir.
Akciğerin büyüdüğünü görmek sevincin artmasına,  küçülmüş olduğunu görmek ise,  üzüntü ve kederinin artmasina işaret olarak yorumlanır.
Rüyâda görülen akciğerin sağlam ve sağlıkşı oluşu, uzun ömürlü olmaya,  akciğerin sağlıksız ve arızalı görülmesi ise,  ömür kısalığına işârettir şeklinde yorumlanır.
Rüyâsında akciğerinin iyi bir durumda gören kimsenin ömrü uzun olur. Akciğerini kötü bir durumda gören kimsenin ömrü kısa olur şeklinde yorumlanır.